Dijous, 22 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aigües de Vilafranca rep 104 sol·licituds d’abonats per a l’ampliació de trams del cànon de l’aigua.

Al llarg d’aquestes setmanes 104 han estat les sol.licituds que diverses famílies han adreçat a Aigües de Vilafranca per tal d’ampliar els límits del cànon d’aigua. Pel què fa a les dades catalanes

La pujada del cànon de l’aigua mobilitza a milers de famílies de Catalunya. L’agència Catalana de l’aigua han rebut més de 35.000 peticions de rebaixa. Les llars que gastin 200 litres per persona i dia tindran increments d’entre 6% i el 15%.

Les famílies que es poden veure afectades pels canvis que hi haurà en la part impositiva del rebut de l’aigua a partir de l’1 d’abril ja s’han començat a mobilitzar.

Les famílies que s’han de mobilitzar pels canvis del cànon són les que estan compostes per quatre membres. Si no adverteixen de la seva composició tindran un subministrament de només 30 metres cúbics mensuals en el tram més econòmic de la tarifa. Per contra, si informen que són quatre el subministrament s’incrementarà fins als 30 metres cúbics. A més, totes les cases, sigui quina sigui la seva composició comptaran amb un metre cúbic addicional al més en el tram econòmic.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: