Diumenge, 19 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les obres de l’avinguda Segismon Tomeu de Torrelavit han canviat radicalment l´entrada al poble

Ahir es van inaugurar les obres de l'Avinguda Segismon Tomeu, una de les infraestructures urbanístiques més esperades, que ha contribuït a canviar la fesomia de l'entrada de Torrelavit. Els treballs, que es van iniciar abans de l'estiu i han finalitzat aquest febrer, han consistit en prolongar la urbanització de l'avinguda fins a l'alçada de la [...]

Ahir es van inaugurar les obres de l’Avinguda Segismon Tomeu, una de les infraestructures urbanístiques més esperades, que ha contribuït a canviar la fesomia de l’entrada de Torrelavit.

Els treballs, que es van iniciar abans de l’estiu i han finalitzat aquest febrer, han consistit en prolongar la urbanització de l’avinguda fins a l’alçada de la carretera amb el corresponent enllumenat. Les obres també han servit per eixamplar la zona de circulació de vehicles, i al mateix temps, fer un llarg i ampli passeig amb les corresponents voreres, bancs, papereres i una àmplia zona ajardinada, que més endavant s’acabarà de completar. També s’ha construit una zona d’aparcament de vehicles a l’alçada de la Plaça de la Pau, i s’ha remodelat la parada d’autobús. Una part molt important del projecte s’ha dedicat al soterrament de totes les infraestructures principals com són: la llum, el gas, el telèfon, l’aigua i el clavegueram.

Segons l’alcalde de Torrelavit, Pere Ribé, l’obra ha estat llarga i complexa fins que s’ha pogut arribar a executar, després de sis anys d’intenses negociacions.

El cost total ha estat de 826 mil euros dels quals un 80% han estat sufragats per la Diputació de Barcelona i un 20% per l’Ajuntament de Torrelavit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: