Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’encesa d’espelmes a la plaça de Jaume I recapta prop de 10.000 euros per la marató de TV3

Ahir al vespre moltes persones es van apropar al voltant de la pista de gel per encendre una espelma i mostrar la seva solidaritat en la lluita contra el càncer.

Durants l’acte, els Castellers, els Xicots i els Falcons van aixecar pilars envoltats d’una bona pinya de ciutadans interessats en ajudar a augmentar les xifres del marcador de la marató.

El bestiari de la Fira del gall també va voler fer acte de presència i entre la gent i les pancartes contra el càncer el Tomasot i la Ballarica van fer els seus balls.

Els organitzadors de l’encesa d’espelmes van ser el Grup d’Associacions de Centres Comercials Urbans de Catalunya. La campanya de guardioles a les botigues i de venda d’espelmes es va fer per tot Catalunya, però ha estat Vilafranca el municipi on s’han recaptat més euros. Un total de 9661 euros només amb l’encesa d’espelmes. A aquesta xifra cal sumar altres iniciatives com la subhasta de vins i les diferents donacions de particulars a les parades que hi havia repartides per la vila o per via telefònica.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: