Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L´ADIF ha adjudicat el contracte de subministrament i transport de balast per al TGV, entre Vilafran

El consell d´administració de l´ADIF, l´Administrador d´Infraestructures Ferroviàries, va acordar divendres passat l´adjudicació del contracte de subministrament i transport de balast per la línia d´alta velocitat entre Vilafranca i el Papiol, que constitueix la primera part del tram Vilafranca-Can Tunis. El contracte, que ha estat adjudicat a Canteras la Ponderosa S.A. per import de més [...]

El consell d´administració de l´ADIF, l´Administrador d´Infraestructures Ferroviàries, va acordar divendres passat l´adjudicació del contracte de subministrament i transport de balast per la línia d´alta velocitat entre Vilafranca i el Papiol, que constitueix la primera part del tram Vilafranca-Can Tunis.

El contracte, que ha estat adjudicat a Canteras la Ponderosa S.A. per import de més de 9 milions d´euros, contempla l´extracció de pedra per fabricar 330 mil tones de balast, el seu emmagatzament temporal i la posterior càrrega i transport. El termini d´execució és de 18 mesos.

A la base de muntatge de Vilafranca està previst enviar-hi unes 260 mil tones de balast i les 70 mil restants se situaran en una zona d´abastament, que se situarà entre Martorell i Castellbisbal.

El contracte també inclou un pla de seguretat de la qualitat del balast.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: