Dilluns, 15 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La neu ha estat la protagonista del dia a Vilafranca i a bona part de la comarca, amb efectes sobre

A partir de quarts de sis d’aquesta matinada ha començat a caure neu i no ha parat fins ben entrat al matí. Ha estat una manera poc habitual d’acomiadar el mes de febrer.

El que també ha quedat afectat ha estat el transport escolar de la comarca. Des del consell comarcal de l’Alt Penedès es gestionen les rutes de transport escolar i ens han informat que avui de les 50 rutes diàries només n’han funcionat 13, de les quals 3 anaven sense nens. Això ha motivat dificultats d’accés als instituts. Per exemple l’Eugeni d’Ors i l’Alt Penedès de Vilafranca han suspés les classes. El Milà i Fontanals de Vilafranca i el Lluís Rutllan de Gelida han mantingut el centre obert fins a l’hora de dinar, i El Foix dels Monjos ha pogut oferir les classes amb normalitat. Pel que fa a les escoles han tancat portes les de Lavern, Olesa de Bonesvalls, Vilobí, Santa Fe i Sant Pere Molanta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: