Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Galeria Sicart de Vilafranca participarà al llarg del mes de març en dues fires d’art de Nova Yor

Les fires que acolliran diverses obres penedesenques seran Diva, una fira que enguany celebra la primera edició i que està especialitzada en el vídeo i la fotografia i Scope, una mostra ja consolidada

La línia de treball a nivell internacional ja es va iniciar l’any passat a la fira de Lisboa i enguany encara es projecta més amb la participació de les dues de Nova York i la participació a la fira de Frankfurt a finals d’arbril coincidint en aquest cas també amb una nova presència a Lisboa, en aquest cas al mes de novembre.

Sicart s’emportarà a Nova York la obra de nou artistes que més o menys mesura han estat vinculats amb la galeria. A diva hi mostrarà l’obra de Jaume Parera, que sèra l’artista principal, ja que l’organitzaicó exigeix que un 80% de l’espai sigui per a un dels artistes. Parera, que és un habiutal de Sicart, inaugurarà a la galeria vilafranquina una exposició individual el proper divendres 4 de març. A més de parera, a Diva es podrà veure una original videoescultura de la barcelonina Cristina Calderón, fotografies d’Iván Gómez i obres de Miquel Jordà i Javier Nuñez Gasco, un artista de Salamanca que exposarà a Sicart el més d’abril.

Pel què fa a Scope, on sicart és una de les dues úniques galeries espanyoles, la seva mostra tindrà com a gran protagonista a Catarina Campino, l’artista portuguesa que encara està exposant una creativa i suggerent proposta a la Sicart. Al seu costat, hi haurà obra nova de la vilafranquina Anna Olivella i de la gelidenca Marta Espinach, a més de peces de José Luis Serzo i els esmentats Javier Nuñez Gasco i Jaume parera.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: