Dimecres, 22 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Joves Cristians van lliurar divendres els 8.734 euros de beneficis de la campanya de l’ampolla a Uni

A la sala Parroquial Mossèn Vinyeta, va tenir lloc l’acte públic de lliurament dels beneficis de la campanya de l’ampolla 2005. L’edició d’enguany es va desenvolupar el 10 de gener, i ha estat

L’acte va comptar amb la presència dels representats de l’associació Univers Penedès, beneficiaris de la Campanya, que van explicar la destinació concreta d’aquesta participació. En el transcurs de l’acte, Joves Cristians de Vilafranca va fer una valoració de la campanya i també van aprofitar per agraïr la col.laboració de tots aquells que d’una manera o altra han fet possible els resultats de la campanya de l’ampolla 2005. Els agraïments van anar dirigits tant a Vilafranca com als altres 23 pobles de la comarca que hi han participat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: