Divendres, 24 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El pintor vilanoví Josep M. Cabayol exposa la seva retrospectiva al Fòrum Berger Balaguer, fins el 1

Ahir es va inaugurar aquesta exposició, que serveix per acostar a Vilafranca l’obra d’aquest veterà pintor vilanoví. Es tracta d’una retrospectiva que permetrà al públic que s’acosti a la sala del Fòrum Berger

Els quadres son principalment paisatges, tant de Vilafranca i zones de la comarca, com dels voltants de la població marroquina de Xauen, així com composicions i bodegons que posen de manifest el seu domini dels pincells.

Les peces, en la seva majoria olis es poden veure aquests paisatges treballats amb tons càlids com és el cas dels paisatges vilanovins i penedesencs en contrast amb el blau i el blanc de paisatges com els d’eivissa o xauen.

Josep M. Cabayol és ja un pintor consolidat, que va iniciar l’obra als vols de l’any 66 de la mà del pintor Salvador Massana. Cabayol ha realitzat periòdicament exposicions personals a Vilanova, Barcelona, palma de Mallorca i altres ciutats de ctalunya.

L’Exposició es podrà visitar fins el 13 de març en l’horari habitual de la sala, els feiners de 2/4 de 7 de la tarda a les 9 del vespre, i els diumenges i festius de 12 a 2 del migdia i de 2/4 de 7 de la tarda a les 9 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: