Dijous, 30 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Ministeri de Foment confirma la reducció de la superfície de la base de muntatge de l’AVE i les n

L’alcalde de Vilafranca Marcel Esteve s’ha mostrat satisfet del contingut de les compareixences d’ahir a la Comissió de Foment i Habitatge del Congrés de Diputats del Secretari General d’Infraestructures Antonio Monfort, del President

L’alcalde de Vilafranca ha valorat molt positivament les paraules del Secretari General d’Infraestructures davant la Comissió de Foment i Habitatge del Congrés en el sentit que el Ministeri de Foment treballarà conjuntament amb l’Ajuntament de Vilafranca i la Generalitat de Catalunya per fer realitat la futura ubicació d’una estació de trens regionals a Vilafranca.Esteve també ha dit que és una "excel·lent notícia" l’anunci del president de RENFE José Salgueiro que per la Línia de l’AVE de Vilafranca ja circularan trens regionals entre 2007 i 2008.

En el decurs de la Comissió de Foment i Habitatge de dimarts, els responsables de Foment van anunciar una vegada més que el Ministeri manté la data del 2007 per a l’arribada de l’AVE a l’estació de Sants de Barcelona. En aquest sentit l’alcalde de Vilafranca Marcel Esteve ha dit que amb aquestes previsions l’obra de soterrament i cobriment de les vies al seu pas per Vilafranca haurà d’estar totalment finalitzada aquell any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: