Dimecres, 17 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui finalitzen les jornadesde portes obertes iniciades ahir pel club budokan penedès, la danseria

Ahir les jornades es van iniciar amb diversos tallers de dansa, tant per als més petits com d’introducció a la dansa contemporània per als més adults.

Ahir i avui al matí també ha tingut lloc diversos entrenaments d’arts marcials que han permès a aquells interessats en introduïr-se en les diverses disciplines marcials.

I ahir a la tarda va ser el torn dels aspectes relacionats amb la cultura oriental. Les activitats van ser organitzades per APEJA l’associació d’amistat penedès japó que va organitzar dos dels actes centrals de la tarda. Un d’ells va ser la sessió de Joc amb el Dance Dance revolution, un joc electrònic que ha aconseguit un gran èxit a corea i japó i que consisteix en seguir els passos que es marquen en una pantalla per crear coreografies.

Després d’aquesta sessió de ball es va celebrar la Sushi Party, una degustació d’aquest plat típicament japonès

Per aquesta tarda estan previstos diversos actes. Un d’ells és una nova sessió del joc de Dance Dance Revolution a les 5 de la tarda, en finalitzar a les 6 hi haurà dues projeccions de dues pel.lícules d’animació japonesa: Porco Rosso i metrópolis. I per als amants de la poesia també a les 6 de la tarda tindrà lloc un recital de haiku, un estil poètic tradicional provinent del japó. Tots els actes es realitzaràn al club Budokan la danseria, situal al carrer Sant Julià numero 24.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: