Dimecres, 19 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta matinada l’Alt Penedès ha viscut amb sorpresa una intensa nevada que ha tingut efectes sobre

Els trens no han funcionat de matinada i pels volts de quarts de vuit els que funcionaven en la línia que va de sant Vicença a Barcelona passant per Vilafranca patien retards de

A les dues d’aquest migdia estava prevista una reunió a l’ajuntament amb participació de la policia local, protecció civil, via pública i la guàrdia civil per determinar les mesures que caldrà emprendre per afrontar la nit, perquè les previsions són que a partir d’aquest vespre torni a nevar fort i baixin les temperatures amb el risc de gelada que comporta.

La neu ha afectat especialment la franja més a prop de la costa desde Barcelona a Tarragona però de la forma més intensa a l’Alt Penedès. A la zona d’Olesa de Bonesvalls s’ha produit gruixos espectaculars de fins a 10 centímetres i a Gelida la neu també ha fet un acte de presència important.Les carreteres que han quedat afectades per la nevada, la C-15 a l’alçada de Puigdàlber, i la nacional 340 i l’autopista AP-7 a l’alçada de Vilafranca han restablert la circulació a mig matí, pels volts de les 11.

Programació

Ràdio Vilafranca

04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

05:30
Punts i gols
Informació esportiva penedesenca, amb Tito Boada
06:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
06:30
Tot jazz
Louis Armstrong i les cobles-orquestra-jazz

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: