Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquesta matinada l’Alt Penedès ha viscut amb sorpresa una intensa nevada que ha tingut efectes sobre

Els trens no han funcionat de matinada i pels volts de quarts de vuit els que funcionaven en la línia que va de sant Vicença a Barcelona passant per Vilafranca patien retards de

A les dues d’aquest migdia estava prevista una reunió a l’ajuntament amb participació de la policia local, protecció civil, via pública i la guàrdia civil per determinar les mesures que caldrà emprendre per afrontar la nit, perquè les previsions són que a partir d’aquest vespre torni a nevar fort i baixin les temperatures amb el risc de gelada que comporta.

La neu ha afectat especialment la franja més a prop de la costa desde Barcelona a Tarragona però de la forma més intensa a l’Alt Penedès. A la zona d’Olesa de Bonesvalls s’ha produit gruixos espectaculars de fins a 10 centímetres i a Gelida la neu també ha fet un acte de presència important.Les carreteres que han quedat afectades per la nevada, la C-15 a l’alçada de Puigdàlber, i la nacional 340 i l’autopista AP-7 a l’alçada de Vilafranca han restablert la circulació a mig matí, pels volts de les 11.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: