Dimarts, 16 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’escriptor de literatura infantil, Pere Martí, acaba de publicar dos llibres.

El professor de literatura catalana de l’Institut Eugeni d’Ors, i col.laborador de Ràdio Vilafranca, Pere Martí, ha publicat dues noves històries infantils que tenen animals com a protagonistes, encara que s’han editat en dues col.leccions d’editorials diferents.

Barcanova a la col.lecció Sopa de Llibres publica "La tortuga d’en Hans" i Baula en la col.lecció Ala Delta publica "Dos ratolins de bosc".

La tortuga d’en Hans explica la història d’un nen alemany al que li porten una tortuga mediterrània de la Costa Brava. El nen està entusiasmat amb la idea de tenir cura d’un animal com aquell, però amb el fred la tortuga es colga sota terra i finalment el Hans convenç als seus pares per deixar l’animal en una reserva.

El llibre està dedicat als nens i nenes de la ciutat de Bühl, agermanada amb Vilafranca.

A Dos ratolins de bosc, Pere Martí, explica la història d’en Blanquet, un ratolí que viu tranquil al bosc i que un bon dia de cop i volta se li apareix en Tolí, un ratolí que ve de lluny i li fa conèixer a en Blanquet la llibertat del veure món. Feia més de tres anys que l’autor penedesenc no publicava i els dos llibres que acaben de sortir al mercat formen part d’una col.lecció de contes sobre la natura. Està previst que l’any vinent es publiquin dos volums més en editorials diferents.

Efemèrides

16 d'abril
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: