Diumenge, 16 de juny de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació de Pessebristes de Vilafranca s’ha incorporat a la federació catalana.

Aquest dissabte es va inaugurar la tradicional exposició de pessebres al Centre de Documentació del Museu de Vilafranca, al carrer de la Palma. Entre les autoritats que van presidir la inauguració hi havia l’alcalde de Vilafranca, el president de Caixa Penedès, la presidenta d’òmnium Cultural i la directora del museu, en representació de les entitats que des de fa 18 anys donen recolsament a l’Associació de Pessebristes.

També hi va assistir el president de la Federació Catalana de Pessebristes, Manuel Vintró, que en el seu discurs va recordar que aquest any l’associcació vilafranquina s’ha constituït com a entitat pròpia i s’ha incorporat a la federació.L’acte va tenir una significació especial perquè va servir per acomiadar l’ espai del carrer de la Palma. Durant els darrers 18 anys els pessebres han estat en aquest local propietat del Museu però per motius d’organització interna a partir de l’any vinent l’exposició es traslladarà a la capella de Sant Pelegrí, al costat mateix del Museu del Vi.Josep Anton Plans, president de l’Associació de Pessebristes de Vilafranca recorda que l’entitat té més de 50 anys, dels quals els darrers 21 han comptat amb el suport del museuL’exposició d’aquest any presenta 17 diorames realitzats per 18 pessebristes. L’horari de visita és fins el 9 de gener els feiners de 6 de la tarda a 2/4 de 9 del vespre i dissabtes i festius de 12 a 2 del migdia i de 6 de la tarda a 9 del vespre.

A partir del 10 de gener i fins el dia 30 del mateix mes s’obrirà només els dissabtes de 6 a 9 del vespre i els festius de 12 a 2 i de 6 a 9.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: