Diumenge, 14 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Diputació de Barcelona millora la cruïlla de la carretera de la Rovira Roja.

La Diputació està realitzant aquests dies les obres de remodelació de la cruïlla de la Rovira Roja, que afecta l’enllaç de les carreteres BP-2121 i la BV-2151. Les obres estan destinades a millorar les condicions de seguretat d’aquesta intersecció amb la creació d’un carril central, donant més bona visibilitat per als conductors i millorant l’estat de la calçada.

Les obres afecten terrenys que van ser adquirits per a l’ajuntament de Sant Martí Sarroca per a la millora de la cruïlla, i s’ha fet reserva de sol amb la previsió de construir una rotonda en el futur.

La remodelació de la cruïlla respon a una demanda llargament plantejada per la corporació martinenca, ja que afecta un tram dominat per un doble revolt a la sortida d’un pont i canvi de rasant, on conflueixen les dues carreteres. Aquestes circumstàncies fan especialment perillós el tram, que ha estat escenari de nombrosos accidents de circulació tant ple que fa a les condicions de visibilitat com per les característiques de la mateixa calçada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: