Dilluns, 27 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest vespre es presenta la Revista

El cafè restaurant de Vilafranca acull avui la presentació de la revista que anirà a càrrec de Montse Peiron, membre del CRIC. El gener del 2002 va veure la llum el primer número d’Opcions, la primera revista amb informació pràctica per a un consum responsable que es publica a l’Estat espanyol.

Durant molt temps ha estat habitual veure el consum com una simple satisfacció de necessitats i desitjos: el mercat ens ofereix uns béns i nosaltres els adquirim, fixant-nos només en el preu o la qualitat. Darrerament, però, ens comencem a fer més preguntes: de quins materials està fet aquest objecte? Els processos de producció,

com afecten el medi? També, cada cop som més conscients que el nivell de consum del nostre món occidental és excessiu.

La revista Opcions és editada pel Centre de Recerca i Informació en Consum CRIC. és una organització ciutadana independent i sense ànim de lucre, que treballa per promoure una cultura de consum responsable.

La xerrada-presentació es fa avui a les 8 del vespre al Via Fora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: