Diumenge, 26 de maig de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Més de 200 persones assisteixen a una sessió informativa sobre la nova llei d’immigració

Ahir es va celebrar una sessió informativa per explicar el nou reglament de regularització de les persones immigrants que ha entrat en funcionament.

Més de dues-centes persones van omplir l’auditori Montserrat Junyent per informar-se del procés de regularització que contempla el reglament de la llei d’immigració.

Entre les mesures previstes destaca que els immigrants no regularitzats que acreditin una relació amb el mercat laboral, encara que sigui el mercat negre, i hagin viscut a Espanya des dels anys dels Govern del PP podran accedir a un permís de treball i de residència. A més, també tindran els mateixos drets els immigrants que denunciïn els empresaris que vulguin contractar-los de forma irregular.

Un dels objectius principals és acabar amb l’economia submergida. Aquest reglament es va negociar amb els agents socials, sindicats i associacions empresarials. Ahir a la tarda, CCOO va organitzar l’assemblea informativa per resoldre dubtes, ja que hi ha molta incertesa per part dels immigrants que no saben què han de fer en cada situació.

En acabar la reunió, van ser molts els que es van acostar a fer preguntes. Així doncs, el 29 de novembre hi haurà una nova assemblea informativa per aclarir diversos aspectes relacionats amb el reglament de la llei d’immigració.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: