Dijous, 29 de febrer de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Exposats a l’Escorxador els cartells aspirants a ser la imatge de les festes de Sant Raimon

El passadís d’informació de l’Escorxador acull des de fa uns dies la mostra dels cartells que s’han presentat al concurs per configurar la imatge gràfica de les festes d’hivern.

Tot i que havien d’estar exposats al públic des del dia tres, la coordinadora va permetre allargar el termini de presentació de treballs perquè hi havia poques obres presentades. Sota el lema “Són festes: passa-ho”, 8 cartells aspiren a ser la imatge de les festes de Sant Raimon 2005.

Ara els cartells estaran durant tot el mes a exposició pública per a que tothom qui vulgui voti la seva obra preferida i, a finals de mes, es farà el recompte de vots per saber quin ha estat el cartell guanyador. La tria s’ha de fer ja perquè el treball guanyador vagi a impremta el més aviat possible.

D’altra banda, la Coordinadora de les Festes d’Hivern-Festes de Sant Raimon 2005 fa una crida a totes les entitats i col·lectius de Vilafranca per tal que els facin arribar les propostes d’activitats. Les festes seran del 7 al 23 de gener de 2005, però cal que es posin en contacte amb la 2004-coordinadora el més aviat possible per tal de confeccionar amb temps el programa i així, poder coordinar millor totes les activitats.

La coordinadora de les festes de Sant Raimon es reuneix tots els dimarts a la sala 3 de l’Escorxador a partir de les 10 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: