Divendres, 26 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

CiU demana que la Generalitat defineixi clarament les necessitats de mobilitat de l’Alt Penedès

Felip Puig, el diputat Joan Raventós i el president comarcal de Convergència, Raimon Gusi, van fer ahir una visita per l’Alt Penedès per conéixer sobre el terreny les necessitats de la comarca.

La visita, que va passar per Sant Sadurní i va acabar a Vilafranca, es va centrar especialment en aspectes d’infraestructures viàries i oferta assistencial. Posteriorment es va oferir una roda de premsa a la vila.

Felip Puig es va comprometre a traslladar en el debat sobre els pressupostos de la Generalitat aquells aspectes que poden suposar una millora per a la comarca.

De tota manera Felip Puig va apuntar que CiU encara el debat dels pressupostos amb una esperança relativa perquè considera que el tripartit no està obert al diàleg amb l’oposició.

Els representants del grup parlamentari de CiU estan treballant conjuntament amb els representants de la federació nacionalista a nivell municipal per tal de concretar les necessitats de futur que té l’Alt Penedès en matèria d’infraestructures per fer arribar la seva petició al Parlament.

Felip Puig considera que cal fer rectificar al govern tripartit que fins ara ha perdut el temps.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: