Dijous, 1 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un grup d’alumnes de l’IDAP de Vilafranca visita Berlín en un intercanvi dins del projecte Mirr

Sis estudiants de l’Institut d’Aprenentatge Productiu “Rodolf Llorens i Jordana”, de l’Ajuntament de Vilafranca del Penedès, acompanyants d’un educador, han visitat l’escola Gustave Eiffel de Berlin.

Aquesta visita, que va tenir lloc del 22 al 26 de maig, ha estat especialment interessant en tant que l’escola berlinesa disposa d’una línia educativa on s’aplica la metodologia de l’aprenentatge productiu, en el marc de l’escolarització reglada.

L’IDAP coordina per segon any consecutiu el partenariat internacional “Mirror Web Site”, basat en el desenvolupament de models educatius innovadors a través de l’aplicació de les noves tecnologies. El projecte, pensat per a joves de 15 a 25 anys amb dificultats d’integració en l’ensenyament tradicional, està finançat pel programa Grundtvig (Sòcrates) de la Unió Europea i en ell participen centres educatius de Suècia, Finlàndia, Alemanya, França, Hongria i Grècia.

Un dels objectius plantejats en aquesta segona fase del projecte ha estat l’ampliació de la xarxa virtual amb la incorporació de nous centres i la disposició en el web d’una base de dades comparativa. Tot aquests centres estant fent un ús educatiu del producte multimèdia resultant del projecte, una pàgina web farcida de continguts que els propis alumnes van elaborant al llarg de l’any.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: