Dijous, 1 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Pro Penedès i Alcoa signen un conveni de col·laboració dins del projecte Inserim

L’acord estableix que l’empresa Alcoa CSI Espanya participarà en el projecte Inserim, per a la inserció laboral de persones amb disminució.

La signatura del conveni suposa la continuïtat de la tasca que des de la Fundació Pro Penedès s’està duent a terme des de fa força mesos amb els agents econòmics de la comarca en el camp de la inserció laboral de persones amb discapacitats. El president de la Fundació, Marcel Esteve, valorava positivament els acords assolits.

A banda de la signatura dels acords amb les empreses, des de la Fundació Pro Penedès es fa un seguiment continuat de les diferents empreses que participen en el conveni; al mateix temps que es crea també una borsa de treball per a persones amb discapacitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: