Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

VilaPensa

VilaPensa és el festival del pensament de Vilafranca del Penedès. La seva cinquena edició té lloc del 4 al 10 d’abril. Penedès TV ofereix en directe les conferències principals del VilaPensa 2022, que enguany es dedica al desig i la passió.

http://vilapensa.cat/

Dilluns 4 d’abril

19h. En directe PTV, Ràdio Vilafranca i streaming. ‘La persona humana, una passió inútil?’, amb Begoña Román i Ignasi Roviró (reemissió l’endemà a les 11h)

Dimarts 5 d’abril

19h. En directe PTV, Ràdio Vilafranca i streaming. ‘Les diverses dimensions de la seducció’, amb Gilles Lipovetsky (reemissió l’endemà a les 11h)

Dimecres 6 d’abril

19h. En directe PTV, Ràdio Vilafranca i streaming. ‘Les cadenes del cor. El poder, l’ètica i les passions’, amb Manuel Delgado (reemissió l’endemà a les 11h)

Dijous 7 d’abril

19h. En directe PTV, Ràdio Vilafranca i streaming. ‘Eros i educació: a propòsit de la filosofia de l’educació de Joaquim Xirau’, amb Marta Palacín i Conrad Vilanova (reemissió l’endemà a les 11h)

Divendres 8 d’abril

19h. En directe PTV, Ràdio Vilafranca i streaming. ‘Desig, luxúria i enveja’, amb Joan Carles Mèlich i Anna Punsoda (reemissió l’endemà a les 11h)

Dissabte 9 d’abril

12h. En directe per streaming. ‘In Vino Litterae’, amb Albert Pijuan, Carlota Gurt, Anna Pantinat, Núria Renom i Josep Borràs

19h. En directe per streaming. ‘A qui pertany el meu cos?’, amb Carme Riu, Linda Porn, Eiden Marín i Jordi Reviriego (reemissió per PTV a les 22h, després de l’hoquei, i l’endemà a les 10h)

Diumenge 10 d’abril

12h. En directe per streaming. ‘Passió i subversió política’, amb Tomàs Alcoverro i Ander Errasti (reemissió per PTV a les 19h i l’endemà a les 11h)