Dimarts, 19 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Restaurants, paradistes i espais culturals celebren l’aixecament de mesures 18 Octubre 2021 Aquest ha estat el primer cap de setmana sense restriccions d’aforament ni d’horari a bona part dels sectors.
Unes 3.000 persones han participat a les jornades VilaJuga 18 Octubre 2021 Entre el públic de les VilaJuga hi havia moltes famílies però també gent de perfils i edats molt diversos.
S’ha inaugurat la reforma del celler del castell de Penyafort, a Santa Margarida i els Monjos 18 Octubre 2021 Aquest dissabte ha tingut lloc la inauguració de les obres de reforma del celler castell de Penyafort, un espai de 256 m² que forma part d’aquest conjunt arquitectònic.
Vilafranca s’ha sumat a la celebració del Big Draw sota el lema de ‘Fes el canvi’ 18 Octubre 2021 L’activitat està cada cop més consolidada després d’una edició 2020 molt marcada per les mesures de prevenció de la Covid-19.
Verema de quantitat i qualitat, però marcada pels baixos preus i els excedents 15 Octubre 2021 Aquest 2021 la sequera ha marcat la verema, que serà més reduïda que la del 2019, i continua mantenint problemàtiques com ara els baixos preus del raïm i l'existència d'excedents de producció.
La Mancomunitat engega una nova campanya per incentivar el reciclatge de residus 15 Octubre 2021 La nova iniciativa de la Mancomunitat porta per títol ‘Practica el reciclatge’ i proposa a la ciutadania sumar-se al repte de millorar els resultats del reciclatge, d’una manera amable i divertida, tot emulant algunes accions molt reconeixibles de la pràctica esportiva.
Els centres sanitaris de l’Alt Penedès i Garraf tenen molt pocs ingressats per coronavirus 18 Octubre 2021 Desprès d’una lleu remuntada la setmana passada, l’informe de seguiment de la pandèmia indica la bona situació en la que es troben les dues comarques.
Aquest cap de setmana tindrà lloc l’acte en record a Jordi Figueres Roma 18 Octubre 2021 El diumenge es farà l’acte en record al Jordi Figueres Roma que estava programat pel passat 18 de juliol, però que l’organització va decidir cancel·lar per les dades en la cinquena onada.
El Correllengua apropa a l’Agrícol la veu lliure i compromesa de la Isabel-Clara Simó 18 Octubre 2021 Aquest dimecres se celebrarà una taula rodona homenatge a l’escriptora Isabel-Clara Simó a dos quarts de vuit del vespre a la Sala Kirchner de l’Agrícol, organitzat en el marc del Correllengua.
Vilafranca acollirà la primera edició de l’Invisible, un mercat per promocionar el talent jove 18 Octubre 2021 “L’Invisible, la fira d’allò que no has vist” i tindrà lloc a les places de l’Oli i del Vall del Castell aquest proper dissabte durant tot el dia.
Els Verds completen una bona diada a Igualada, continuant la preparació de cara a Tots Sants 18 Octubre 2021 Els Verds van completar els 3 i 4 de 8, amb la torre de 7; i van desmuntar el pilar de 6.
L’associació esportiva Japo99 organitza el II Memorial Laura Gil 18 Octubre 2021 L’accés al II Memorial Laura Gil és lliure amb l’aportació de la voluntat per tal de recaptar fons per a l’associació Japo99.
Bosc Verd s’oposa a la nova proposta d’Ametller Origen 18 Octubre 2021 L'entitat ecologista Bosc Verd s'oposa a la nova proposta d'Ametller Origen de construir l'Agroparc Penedès.
La Diputació realitza el projecte d’un itinerari de vianants a la BV-2129 a Sant Martí 15 Octubre 2021 S'actuarà al vial que uneix el nucli urbà de Sant Martí Sarroca amb el barri de La Roca, on s'hi troba el castell i l'església de Santa Maria.
L’Aula d’Extensió Universitària encara el futur amb optimisme, durant la seva assemblea 15 Octubre 2021 Aquest dijous a la tarda, l’auditori del Fòrum Berger Balaguer va acollir l’assemblea ordinària de l’Aula d’Extensió Universitària.
L’Escena Penedès ha maridat durant cinc dies teatre amb caves del territori 15 Octubre 2021 Organitzat pel Casal de Vilafranca i la Coordinadora GATAP, Escena Penedès ha ofert cinc dies de teatre i una master class de l’actor Manel Barceló.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi:

Programes més escoltats de la setmana

09/10/2021

Penedès Cap de Setmana

El magazín del cap de setmana, amb Clara Bosch

Al teu aire

Portada

16/10/2021

Alt voltatge

Alt Voltatge!