Diumenge, 27 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
S’inicia una recollida de signatures contra l’incivisme i la inseguretat a La Granada 25 Setembre 2020 Ajuntament i veïns se senten sols i demanen que els escoltin per poder posar remei a una problemàtica que afecta també a altres municipis de la comarca.
16 municipis canviaran l’enllumenat públic a led a través d’un projecte del CCAP amb fons FEDER 25 Setembre 2020 El Consell Comarcal inicia el canvi d’enllumenat públic a 16 municipis en el marc del projecte ‘Penedès, municipis compromesos amb la sostenibilitat’.
A l’Alt Penedès hi ha 9 grups confinats del total de 107 centres d’ensenyament 25 Setembre 2020 Després de dues setmanes d’haver-se iniciat el curs als centres d’ensenyament ni a la comarca de l’Alt Penedès ni a Vilafranca s’ha hagut de confinar completament cap centre.
La plaça de l’Oli i el tram inicial del c/ Sant Pau s’incorporen a l’illa de vianants 25 Setembre 2020 Aquesta obra de regeneració urbana ampliarà notablement l’espai exclusiu per a vianants i generarà un connector entre la plaça del Vall del Castell i la plaça de Jaume I.
Les agències de viatges perden una part dels ingressos anuals amb la cancel·lació de l’Imserso 25 Setembre 2020 Després que el Govern paralitzés aquest programa destinat als majors de 65 anys al decretar l'Estat d'Alarma al març de l'any passat, el Consell de Ministres va aprovar aquest mes de setembre la cancel·lació de la temporada d’aquest any que hauria de començar a partir d'octubre.
Maria Rodríguez ha presentat el seu primer poemari ‘Estacions elementals’ a l’Escorxador 25 Setembre 2020 La presentació del llibre es va convertir en un espectacle multidisciplinari amb el qual els poemes de Rodríguez van prendre cos i veu gràcies a la col·laboració de diferents artistes.
Una cinquantena de persones es concentren a Vilafranca per donar suport als refugiats 25 Setembre 2020 La voluntat era mostrar el suport als refugiats en general, però concretament als que es van partir l'incendi del camp de Moria i un nou confinament en un altre camp amb condicions també precàries.
Les autoescoles adapten la seva activitat a la situació sanitària 25 Setembre 2020 Classes teòriques amb mascareta i gel hidroalcohòlic, desinfecció dels vehicles abans de cada nou alumne, presa de temperatura i menys exàmens de conduir per la poca disponibilitat d’examinadors.
Martí Gironell ha presentat a Vilafranca la novel·la ‘Paraula de jueu’ 25 Setembre 2020 La presentació, organitzada per La Cultural Llibreria, anava a càrrec de l’escriptor Jordi Llavina i tenia lloc al claustre de Sant Francesc.
UP celebra que Agricultura accepti compensar els viticultors amb pèrdues del 35% per míldiu 24 Setembre 2020 La primera proposta del Departament marcava poder rebre els ajuts a partir d'un 45% de pèrdues causades per el míldiu en aquesta campanya 2020-2021.
La Setmana de la gent gran de Sant Sadurní haurà d’esperar al 2021 24 Setembre 2020 Durant el que queda d'any els actes per a la gent gran es reinventen i es faran activitats culturals, tertúlies i xerraes adaptades a les circumstàncies.
Els Castellers de Vilafranca celebren Sant Miquel 24 Setembre 2020 Els Verds han organitzat un seguit d'activitats per celebrar la diada del patró de la colla malgrat el context sanitari.
Protecció Civil activa el pla Ventcat per les ventades que es preveuen 24 Setembre 2020 Les comarques afectades són principalment les del Pirineu Occidental, l’Anoia, Alt i Baix Penedès i Barcelonès.
SOS Penedès demana un debat amb tots els agents socials sobre el Pla Territorial del Penedès 24 Setembre 2020 SOS Penedès demana a la Generalitat que el Pla Territorial del Penedès sigui consensuat. Segons la plataforma, abans de prendre cap mesura caldria tenir un debat amb tots els agents socials del Penedès i dur a terme una auditoria ambiental, econòmica i social prèvia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi:

Programes més escoltats de la setmana

20/09/2020

Corazón de Rock’n’Roll

Musical amb Josep Fleitas

23/09/2020

Penedès en Xarxa

Penedès en Xarxa de 09 a 10 del matí

24/09/2020

Penedès en Xarxa

Penedès en Xarxa de 09 a 10 del matí