Dijous, 14 de Novembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Caritas inaugura les remodelacions de l’alberg a Vilafranca recordant les persones sense llar 14 Novembre 2019 La remodelació d'aquest centre d'acollida per a transeünts i persones sense llar que gestiona Càritas ha servit per condicionar els espais a les necessitats actuals.
Ja es coneixen els administradors de la Festa Major 2020 13 Novembre 2019 Montse Andrade, Anna de Tena, Pere Nin, Núria Rovira i Pablo Sancho seran els nous administradors de La Més Típica.
L’OAC de l’Ajuntament de Vilafranca obre amb un nou accés des del carrer i amb més espai 13 Novembre 2019 Després d'11 mesos d'obres s'ha obert el nou accès directe a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament, que ha ampliat el seu espai i millora l'atenció que es presta als ciutadans.
Aquest dimarts ha fet dos anys que els Músics per la Llibertat de Vilafranca toquen cada dia 13 Novembre 2019 Per aquest motiu la seva actuació va ser una mica especial. En primer lloc es va avançar l’horari.
VeC demana repensar el sistema de recollida selectiva per poder assolir els mínims europeus 13 Novembre 2019 Consideren que de cara al 2020, i aprofitant la renovació del contracta amb l'empresa que fa el servei de recollida de la brossa, s'haurien d'implementar modificacions en el servei i les ordenances.
Cava del Penedès a la festa del 500 aniversari de l’Havana 14 Novembre 2019 Vallformosa situa un cava català de qualitat Gran Reserva com a beguda oficial d’un acte institucional de gran rellevància a Cuba.
Les organitzacions agràries es reuneixen amb la consellera per parlar del problema del preu 14 Novembre 2019 Unió de Pagesos, JARC i l’Associació de Viticultors valoren el compromís de la consellera Jordà de treballar pels pagesos enfront de la davallada del preu del raïm i del vi.
‘Ciutat de Mal’, de Jaume C. Pons Alorda, seleccionada al Premi Òmnium de novel·la 14 Novembre 2019 La novel·la de Jaume C. Pons Alorda ‘Ciutat de Mal’ és una de les dotze finalistes del Premi Òmnium.
Sant Cugat Sesgarrigues celebrarà la seva festa del Most del 22 al 24 de novembre 14 Novembre 2019 Després que s'ajornessin la majoria dels actes que estaven previstos a mitjans d’octubre en coincidir amb la setmana que es va conèixer la sentència del procès, ara s'han reprogramat.
La Jove de Vilafranca, finalista dels III Premis Antoni Carné de Cultura Popular 14 Novembre 2019 La Colla Jove de Vilafranca encara la recta final de la temporada 2019, que tancarà amb el soper que duran a terme el proper 30 de novembre a Vilobí.
Han finalitzat les obres de rehabilitació del celler del Castell de Penyafort, als Monjos 14 Novembre 2019 Aquest espai, que en total oferirà uns 300 metres quadrats, es destinarà a sala polivalent per acollir activitats diverses que s'organitzin al municipi.
Ja estan obertes les inscripcions per a la 8a Nit Solidària del Cava de la Confraria del Cava 14 Novembre 2019 En aquesta vuitena edició els diners que es recaptin es destinaran a donar suport al projecte de beques menjador fora del període escolar que impulsa Càritas.
Es convoca una nova edició del Concurs ‘Idees innovadores pel Canvi Climàtic i viticultura’ 14 Novembre 2019 Organitzat per l'Ajuntament de Sant Sadurní i l'escola de viticultura d'Espiells, el concurs s'adreça a alumnes de secundària, cicles formatius i batxillerat.
L’Ajuntament de Sant Sadurní contracta tres joves dins el programa Garantia Juvenil 14 Novembre 2019 Treballaran durant sis mesos als serveis de Cultura, Acció Social i a la Biblioteca Municipal de la capital del cava.
Vilafranca impulsa la campanya ‘Adeu plàstics’ incidint en els comerços que venen a granel 14 Novembre 2019 La campanya vol incidir en la reducció de l'ús de les bosses de plàstic d'un sol us, promovent que els compradors utilitzin envasos alternatius.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
El cinema de la setmana
La cartellera, amb Josep Ferrer i Toni Inglada

Penedès Televisió

17:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure
18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana
18:30
Carrers de Vilafranca
Carrer de L'Escorxador

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi:

Programes més vistos de la setmana

Programes més escoltats de la setmana