Dijous, 14 d'agost de 2025
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bones vendes de torrons durant aquestes festes

Els torrons tradicionals continuen sent els més venuts tot i que les novetats de gustos s’obren pas.<br />

<br />Ara que ja han acabat les festes de Nadal es pot començar a fer valoració de la venda d’un dels elements més típics d’aquestes dates: els torrons. A aquesta pastisseria vilafranquina n’han venut més que altres anys i, la veritat és que no s’ho esperaven, donat el context de crisi. Han venut unes tres mil barres, entre grans i petites. Segons el pastisser Ramon Bertran, el torró que més triomfa al seu establiment és el de rovell cremat. I, després, els de Xixona i Alacant. Però, poc a poc, els torrons amb gustos i barreges més novedosos van trobant el seu lloc a les sobretaules de les festes de Nadal. N’hi ha de molt diversos.<br /><br />Siguin tradicionals o no, els torrons continuen sent un element imprescindible malgrat la copiositat dels àpats nadalencs.<br />

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: