Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Detingudes dues dones per furtar en establiments comercials de Sant Sadurní d’Anoia

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Sadurní van detenir el passat 29 de març, dues dones espanyoles, de 27 i 38 anys i veïnes de Badalona com a presumptes autores d’un delicte de furt a dues botigues de Sant Sadurní.

Cap a les 11 del matí, el responsable d’una botiga d’alimentació va alertar els Mossos que dues noies haurien furtat diferents productes de l’establiment i haurien marxat corrents en direcció a una benzinera propera. Els Mossos van veure un vehicle que circulava amb dues dones al seu interior, la descripció de les quals coincidia amb les presumptes autores dels robatoris. Van aturar el vehicle i van identificar les dues noies, espanyoles de 27 i 38 anys, veïnes de Badalona i que acumulen un total de 27 detencions per furts i robatoris amb violència, entre d’altres.
Els agents van escorcollar el vehicle, trobant 49 paquets de pernil, 6 paletes ibèriques, 13 llonganisses, 32 peces de formatge, 28 llaunes de tonyina, roba interior i altres productes presumptament sostrets.
A comissaria els agents van escorcollar les dues noies i se’ls va trobar amagats a la roba, altres productes similars als localitzats a l’interior del vehicle. Els agents van detenir les dues dones per un presumpte delicte de furt. Els responsables dels establiments que haurien patit els furts van presentar denúncia pels fets i van acreditar que el valor dels objectes sostrets ascendia a un total de 800 euros. Les dones van passar a disposició del jutjat de guàrdia de Vilafranca, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Comentaris

  1. Joan PC

    A banda d’aquesta notícia, a Sant Sadurní no és cap prioritat la seguretat ciutadana ni la seguretat viària. L’Ajuntament s’ha instal•lat un pas endarrera quant a seguretat, prioritzant el pa i circ. No hi ha manera que publiquin les estadístiques negatives de la Junta de Seguretat ni que valorin i utilitzin la policia municipal. Amaguen el cap sota l’ala.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: