Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Més de 400 persones participen del dinar de Germanor que iniciava els actes del centenari de la Setmana de la Gent Gran de Sant Sadurní

Més de 400 persones participen del dinar de Germanor que iniciava els actes del centenari de la Setmana de la Gent Gran de Sant Sadurní

465 persones grans de la vila van assistir aquest dilluns de Pasqua al Dinar de Germanor celebrat al Restaurant Sol i vi, tret de sortida del centenari de la Setmana de la Gent Gran.

L’alcaldessa de Sant Sadurní, Maria Rosell, la regidora d’Acció Social, Àngels Canals, acompanyades pel delegat del govern a Barcelona, Miquel Àngel Escobar, van recordar que Sant Sadurní ha estat sempre un poble amic de la gent gran i que ha treballat per crear entorns estimulants i adaptats per millorar-ne la qualitat de vida, l’autonomia i la participació en la societat.
Com és tradicional en aquesta cita, es va retre homenatge als dos assistents de més edat, en aquesta ocasió Joan Rosell, pare de l’alcaldessa i Manuela Garcia, tots dos de 95 anys.
Durant el dinar els assistents es van poder fer fotos de record sota el lema “Jo també hi era. 100 anys dinant junts”. La setmana de la Gent Gran, organitzada per la regidoria d’Acció Social i la Comissió de la Gent Gran, va continuar dimarts amb una sessió de cinefòrum i comptarà també amb una passarel·la de moda, una excursió a l’Empordà, una gran foto de família i un concert al celler de la Fassina de Can Guineu.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: