Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una forta calarmarsada ha afectat aquesta tarda l’Alt Penedès, i ha provocat que l’AP7 quedés tallada bona part de la tarda en les dues direccions

La forta calamarsada que ha caigut a quarts de 5 de la tarda ha tallat l’autopista en els dos sentits de la marxa a l’Alt Penedès a causa de dos accidents. Un accident a l’alçada de Subirats amb un vehicle implicat en sentit Tarragona; i un accident múltiple amb prop de 15 vehicles implicats en sentit Barcelona

Poc abans de 2/4 de 5 de la tarda una forta calamarsa ha caigut a la zona compresa entre Vilafranca i Sant Sadurní i ha deixat el paisatge completament emblanquinat i glaçat. Les afectacions més greus han estat a l’alçada de Subirats en que l’AP7 s’ha vist tallada a causa d’un accident que ha provocat aquesta forta calamarsada, i en que s’ha vist implicat un vehicle.
Poc després de 2/4 de 5 de la tarda, el Servei Català de Trànsit informava que s’havia obert ja un carril en direcció sud, cap a Tarragona, tot i que les retencions han estat importants encara durant una bona estona. S’han acumulat fins a 3 quilòmetres de retencions.
Pocs minuts després, i a causa també d’un accident múltiple provocat per aquesta tempesta amb calamarsa, s’ha tallat l’autopista en sentit nord a l’alçada de la Granada, i s’han provocat més de 4 quilòmetres de retencions.
En aquest accident s’hi ha vist implicats vuit turismes i quatre camions, i ha provocat tres ferits greus.
A les 6 de la tarda s’han reobert ja dos carrils en direcció Barcelona i poc a poc s’ha normalitzat la circulació, però ha calgut l’actuació de les màquines llevaneus per tal desfer el gel que ha quedat després de la calamarsada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: