Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet i l’escola de música de Loatzo han completat un nou intercanvi basat sobretot en els instruments de corda

46 alumnes i 8 professors de l’escola municipal de música de Vilafranca van ser de dijous a diumenge al País Basc en un capítol més de l’intercanvi que els uneix a l’escola de Loatzo.

La trobada va anar molt bé, segons els responsables de l’escola de música vilafranquina, que remarquen la bona sintonia que hi ha entre les dues escoles.

El director de l’escola de música Maria Dolors Calvet David Miret destaca que aquest cop van centrar la trobada en els instruments de corda, tot i que hi participaven també altres formacions.

Les activitats que s’han dut a terme durant l’estada dels vilafranquins al País Basc han estat molt variades, però Miret sobretot destaca les cercaviles en les quals han participat.

Els bascos van ser a Vilafranca el passat mes de novembre i, des de l’escola vilafranquina, apunten que l’intercanvi continuarà en els propers anys perquè està donant molt bons resultats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: