Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Santa Margarida i els Monjos comença el curs amb nova escola

17 alumnes de P3 comencen avui les classes al nou CEIP Santa Margarida i els Monjos, que de moment ha adoptat aquest nom provisional a l’espera que la comunitat educativa i el consell escolar determinin el nom definitiu mitjançant un procés participatiu.

Ara per ara, el centre tindrà una línia d’educació infantil amb classes de P3, P4 i P5, que s’aniran omplint a mesura que els nens vagin creixent.

Les obres del nou centre, que s’ha fet mitjançant el sistema de construcció industrialitzat, van començar el passat mes de març i han quedat enllestides aquest mes de setembre, al darrera de l’institut d’ensenyament secundari El Foix i del pavelló polisportiu.

La directora de la nova escola, que ha tingut un pressupost de construcció d’1.100.000 euros, és la mestra gelidenca Elena González, que fins ara havia exercit a l’escola Estalella i Graells de Vilafranca.

A banda de la nova escola, el curs escolar començarà amb normalitat a les escoles Doctor Samaranch dels Monjos, que aquest any comptarà amb 420 alumnes, i a l’escola Sant Domènec de la Ràpita, que en tindrà 140. El mateix dia començaran també les classes els alumnes de l’Institut El Foix que enguany tindran al professor Josep Bricullé com a nou director, en substitució de Ramon Arnabat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: