Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El casal d’estiu de l’Estalella s’ha acomiadat dels nens i nenes amb una acampada a l’escola

La majoria de casals d’estiu que s’han fet a Vilafranca han viscut les seves darreres hores amb una traca final d’activitats molt diverses. A l’escola Estalella i Graells, ahir a la nit van fer una acampada al pati.

Des dels nens més petits, de quatre anys, fins als grans, que fan quart de primària, van participar en una “nit de por”, amb jocs, discoteca i una vetllada bastant moguda.
El casal d’estiu de l’Estalella és un dels que organitza el Consell Esportiu de l’Alt Penedès. Segons el director del casal de l’Estalella Ernesto Ginebra, aquest any ha funcionat força bé. Hi ha passat un total de 130 nens i nenes i una dotzena de monitors.

D’activitats, n’han fet un munt des que es va iniciar el casal. Ginebra explicava algunes de les que han tingut més èxit.

Com a novetat, també hi ha hagut la col·laboració de la Saint Paul’s English Academy, amb tallers setmanals en anglès.
Per als nens i nenes, l’acampada ha estat un dels punts àlgids de l’estiu. El Sergi i el Marc ens ho explicaven.

La Xènia i l’Anna també ens parlaven de l’acampada i lamentaven que l’estiu que ve ja no podran participar al casal, perquè faran cinquè.

Per als més petits, l’acampada també era tota una aventura. Però l’Ovidi, el Xavier i la Laia no s’oblidaven d’altres activitats.
Com en el cas de l’Estalella, diverses escoles de Vilafranca han acollit un estiu més els casals que munten les associacions de pares i mares a través del Consell Esportiu o d’empreses dedicades al lleure dels més petits.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: