Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca celebrarà Sant Jordi a la Rambla, durant tres dies.

El Servei de Cultura ha presentat avui els actes de Sant Jordi 2005 que inclouen les tradicionals roses i els llibres combinats amb teatre, música i sardanes.

A petició dels comerciants, els llibreters i les escoles, les parades de roses i llibres ompliran la Rambla de Sant Francesc divendres, vigília de Sant Jordi, i dissabte.

Com a novetat, Cultura ha comprat una dotzena de carpes que cedirà a les entitats que també venen llibres i roses per donar una sensació d’ uniformitat .

Els actes s’ encetaran divendres amb la representació de la llegenda de Sant Jordi per a les escoles, a càrrec del grup teatral "Les sis & punt". Al llarg del matí, hi haurà dues sessions i per la tarda dues més, a la mateixa Rambla.

A dos quarts de 6, a la Biblioteca Torras i Bages, hi haurà una Hora del Conte entorn dels instruments de música tradicional a càrrec de Mònica Pinyol. L’ acte s’ inclou en el programa del Dia del Graller.

Per acabar el divendres, a les 8 del vespre, els alumnes de l’ escola municipal de música acompanyats per l’ escola de música de Capellades oferiran el concert de Sant Jordi. Dissabte, el concert anirà a càrrec del grup gran de l’ Espinguet que cantarà a l’ esglèsia de Sant Francesc, davant del retaule de Sant Jordi, a les 7 de la tarda.

A dos quarts de 8 del vespre, l’ editor i assagista Isidor Cònsul pronunciarà la conferència institucional sobre "El Quixot a Catalunya i els cent anys de Solitud". L’ acte es farà al Saló de Sessions de l’ ajuntament.

El regidor de Cultura, Joan Rios, ha destacat que l’ espai propi de la diada de Sant Jordi a Vilafranca és la Rambla.

Diumenge 24 d’ abril finalitzaran els actes de Sant Jordi amb una ballada de sardanes a càrrec de la cobla Nova del Vallés, a les 7 de la tarda, a Rambla.

A més, Ràdio Vilafranca i Vilafranca Televisió també seran presents a la Rambla, oferint una programació especial.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: