Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Associació de Veïns de la Barceloneta-Sant Magí ha celebrat 25 anys

La festa del barri, celebrada entre divendres i diumenge, ha tingut un caire nostàlgic i al mateix temps reivindicatiu perquè ha servit per commemorar els 25 anys de vida de l’associació veïnal.

El seu veterà president, Diego Teruel, que porta 20 anys al capdavant de l’associació, ha volgut recordar al primer president i a tots aquells que durant aquests anys han treballat de manera altruista pel barri.
Al llarg d’aquests 25 anys la Barceloneta ha crescut, però l’associació de veïns continua sent un punt de trobada, sobretot gràcies a les activitats que programa.

Una traca i el sopar de germanor, divendres a la nit, van donar el tret de sortida al cap de setmana festiu. Com a novetat, per tal de festejar l’aniversari, un musical va repassar la banda sonora dels anys 60, 70, 80 i 90.
Actuacions diverses, com la de l’Esbart Rocasagna de Gelida o el play-back del Casal dels Avis, van amenitzar la tarda del dissabte que va acabar amb ball i un castell de focs de celebració del 25è aniversari.

Diumenge no van faltar la tradicional botifarrada popular al pati dels Pollancres i les havaneres amb el grup Havana Xica, acompanyades amb rom cremat.
Diego Teruel aprofitava aquestes darreres activitats per fer un balanç positiu de la festa.
Un espectacle de dansa oriental amb el grup Al’Noor posava el punt final a tres dies de festa a la Barceloneta-Sant Magí.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: