Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ICV de Sant Sadurní lamenta que els partits d’esquerres no s’hagin posat d’acord per fer un govern que aposti per les polítiques socials

Des de la coalició de ICV-EUA volen agrair als 714 veïns i veïnes que van dipositar la seva confiança i el seu vot en el que consideren que és una aposta valenta i necessària per Sant Sadurní.

Aquest vot de confiança suposa per els ecosocialistes, diuen, una gran responsabilitat i ja han començat a treballar tota l’agrupació amb els dos regidors electes per aconseguir els canvis que consideren necessita Sant Sadurní.

Els resultats electorals demostren per ICV una clara i ferma victòria de l’esquerra, amb onze dels disset regidors electes pertanyents a diferents formacions d’esquerres i compromesos amb les polítiques socials.

En aquest sentit, des de ICV-EUA, han obert una roda de reunions per facilitar l’apropament entre els diferents partits d’esquerra i fer els ponts de comunicació i col·laboració necessaris per tal de crear aliances que garanteixin l’aplicació i el desenvolupament de polítiques de rescat social. Malauradament, expliquen en un comunicat, aquest apropament ha estat del tot impossible per motius diversos i per tant s’ha perdut l’oportunitat de fer un govern fort d’esquerres a Sant Sadurní.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: