Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La banda de l’Escola de Música Maria Dolors Calvet ofereix un lluït ball de banda a Cal Bolet, a benefici de Sant Joan de Déu

Dissabte a les 8 del vespre Cal Bolet va acollir la tercera edició del Ball a Bada, ofert per l’Escola Municipal de Música Maria Dolors Calvet. Un concert que era a benefici de l’Obra Social de Sant Joan de Déu, per tal de col·laborar amb la investigació del càncer infantil.

L’entrada al ball tenia un cost de 3€; i tot just mentre es compraven les darreres entrades la banda va fer la seva entrada al teatre tot tocant i amb ganes ja de fer ballar tothom.
El ball va ser amenitzat per la banda i pel grup de ministrers de l’Escola que van interpretar tota mena de danses, col·lectives i de parella, i estils diversos.
Una mostra el conegut cha-cha-cha “Quién será”, en què a banda d’interpretar la música amb els seus instruments, cantaven també la coneguda tornada d’aquesta peça.

Un concert en què a banda de la vessant solidària, els qui van voler van poder ballar als ritmes que els membres de la banda de l’escola de música van interpretar a Cal Bolet.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: