Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cal Bolet tanca la temporada amb un espectacle de circ al Parc Tívoli

Amb la voluntat d’oferir un ventall d’espectacles variat i per a públics diversos, el teatre municipal de Vilafranca ha programat un espectacle de circ a l’aire lliure. Es tracta de Llenties i Marabú, la darrera producció de la reconeguda companyia Escarlata Circus que ha estat dirigida per el vilanoví Sergi López.

L’espai escènic, d’un format reduït que permet l’entrada de només 80 persones a cada passi, té una estructura circular que busca la màxima proximitat amb el públic per tal de fer-li arribar un espectacle ple d’emocions de forma directa.

A Escarlata Circus, els ha apassionat sempre el circ per la seva fragilitat, per la seva sensibilitat, per la seva poesia i per les seves formes d’expressar els sentiments.

 

A Llenties i Marabú, surten dos personatges estrafolaris amb sang firaire, que són els encarregats d’acollir els espectadors en aquest preciós teatre-circ ambulant on les emocions conviuen.

 

Escarlata Circus va néixer fa 19 anys del desig i de la fusió dels coneixements dels seus dos components, Bet Miralta i Jordi Aspa.

Des dels seus inicis la companyia es caracteritza per la seva manera de veure i interpretar el circ, un món apassionant ple de poesia, de perill i d’encanteris constants.

Escarlata Circus farà estada a Vilafranca avui i demà i cada dia oferirà 3 funcions: a les 6, a dos quarts de 8 i a les 9 del vespre. La carpa de la companyia està instal·lada al parc Tívoli i a partir de les 5 de la tarda ja obrirà la taquilla. Les entrades costen 2 euros.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: