Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds no descarten cap castell de gamma extra per a la Diada de Sant Fèlix

Aquest divendres a la nit els Castellers de Vilafranca realitzaven un altre dels assajos especials preparant l’actuació del 30 d’agost.

Com ja van fer l’any passat els de la camisa verda han concretat unes dates per convocar assajos específics per preparar les grans construccions que volen portar a plaça per la Festa Major.

El cap de colla, Pere Almirall, assenyala que és important la màxima presència de gent als assaigs perquè sinó no es poden provar les grans construccions.

A hores d’ara, just a l’inici del transcendental mes d’agost els vilafranquins no descarten cap castell per Sant Fèlix.

Els Castellers de Vilafranca venen d’una temporada, la de l’any passat, immillorable, sense cap caiguda. Aquest any sí que han caigut, i això fa mal, però el cap de colla remarca que malgrat tot, amb números i estadístiques a la ma, estan fent un bon inici de temporada.

El handicap d’aquesta temporada és venir de la de l’any passat, sense caure mai, i haver ensopegat amb la Torre de 9 Mataró, la caiguda del pilar de 8 , un cop carregat a Altafulla i la despenjada del 9 a Torredembarra. Són entrebancs que poden passar en construccions de gamma alta i que caldrà superar. Per això aquest cap de setmana a Vilanova els Verds van decidir fer un petit pas enrere, però sense deixar les grans construccions.

Ara encara queden dos assajos especial de Festa Major. Un el divendres 22 d’agost i l’assaig general de Festa Major a la Plaça de la Vila dimecres 27 d’agost.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: