Els establiments del sector de l’alimentació de Vilafranca ho tenen tot a punt per Festa Major
Després del pont de la Mare de Déu d’Agost, els vilafranquins comencen a encarregar el menjar que necessiten per preparar els àpats de la Festa Major, des d’embotit fins a canelons i dolços.
A Carns Uberni obren llista d’encàrrecs a partir de la segona quinzena d’agost.
Així ho explica Vicenç Uberni, un dels propietaris.
A la pastisseria Galí, des del pont del 15 d’agost ja preparen tot el que poden per no anar tan a correcuita els dies previs a la Festa Major.
Marisa Galí ho comenta.
D’altra banda, a Can Caneló la gent acostuma a encarregar les seves comandes a principis d’agost, tot i que també n’hi ha que ho fa a última hora.
Joan Ochoa, administrador de Can Caneló, ho apunta.
Per la Festa Major de Vilafranca sempre hi ha plats destacats que no poden faltar a taula per celebrar la més típica.
Vicenç Uberni, un dels propietaris de Carns Uberni, assenyala que l’ànec i els canelons són els plats que més demana la gent.
Pel que fa als canelons que venen a Can Caneló, n’hi ha de molts tipus i per tothom, però el més venut i destacat és el de carn rostida.
Joan Ochoa ho comenta.
Tanmateix, els dolços que més venen a la pastisseria Galí són les pastes de full i les lioneses.
A una setmana perquè comenci la Festa Major de Vilafranca, els establiments d’alimentació i menjar precuinat estan immersos en la preparació de les comandes rebudes i l’organització de les que van arribant.