Dimarts, 30 d'abril de 2024

El Sitges celebra l’ascens a Primera amb golejada davant l’Atlètic (1-4)

Els vilafranquins es jugaran l’ascens de categoria en l’última jornada al camp del Cubelles (dissabte, 17:30h).

El Municipal de Vilafranca va ser l’escenari de la celebració de l’ascens del Sitges a Primera Catalana, després del contundent triomf per 1-4 davant l’Atlètic Vilafranca. Victòria amb remuntada inclosa, aixecant el gol inicial dels vilafranquins passat el primer quart d’hora.

No fallava a la seva cita amb el gol Oriol Boada, anotant el seu 22è gol de la temporada, i veient porteria per tercera vegada en aquest playoff. Era el minut 17.

Després de reclamar penal després d’un xut de Martí de Castro, l’Atlètic veia com el Sitges remuntava el partit abans del descans.

Al 38 Durany aprofitava una bona passada per fer l’empat.

Eren els millors minuts dels visitants, que just abans de fer el segona disposaven d’una nova aproximació de César.

I al 44, bona jugada de Fernández que culminava Pascua anotant l’1-2, i completant la remuntada express. Així s’arribava al descans.

Només començar el segon temps Eric Roca ho provava amb un xut llunyà.

Però la sort no canviava pels de Parxi Atsarà. El Sitges acabava finiquitant el duel amb dos gols més.

Al 57 Avellaneda ampliava diferències amb l’1-3, amb assistència de Gómez.

Després d’un parell d’ocasions de Joan Montserrat i Arjona arribava la sentència definitiva del Sitges. A 10 minuts pel final, xut creuat de Pascua, que anotava l-4 definitiu.

Amb aquest triomf, el Sitges confirmava de forma matemàtica l’ascens a Primera Catalana, a una jornada pel final.