Dimarts, 30 d'abril de 2024

Un Vilafranca minvat per les baixes cau per 3-0 contra el San Cristóbal

Els penedesencs es compliquen la vida amb una derrota dolorosa a Terrassa. Divendres (12h), duel directe per la permanència davant el Badalona.

Situació complicada pel FC Vilafranca després de la derrota per 3-0 en la visita al San Cristóbal. L’equip, amb tres jornades per davant, cau a la 13a posició i es troba només un punt per sobre del descens directe.

Amb la defensa en quadre, sense Jordi De Sande, i obligat a conformar una línia de quatre amb experiments, el Vilafranca no va ser rival pel San Cristóbal en una primera part que va condemnar l’equip.

Al minut 12, Tom Diawara avançava els locals aprofitant una passada a l’àrea petita. Quan just es complia la primera mitja hora, l’àrbitre assenyalava penal pel San Cristóbal. La mà de Uche desviava un llençament que anava a porteria i el col·legiat ho va tenir clar. Sanku, l’ex del Vilafranca, no perdonava. I al 32, arribava el tercer. Assistència de Sanku per Ion Vázquez, que portava tres minuts al camp, i feia el 3-0.

Encara al primer temps, una de les més clares pel Vilafranca va ser aquest xut creuat de David Toro, que sortia fregant el pal del porter.

Al segon temps, Toro reclamava penal per una empenta dins l’àrea. I el San Cristóbal ho tornava a provar amb Ion Vázquez com a protagonista, amb aquest potent xut des de la frontal.

Pablo Chacón, porter titular aquest diumenge, en detriment de Casamayor, salvava el quart refusant la rematada de cap de Jordi Ranera a la sortida d’un còrner.

I així es tancaria un partit que tornar a posar en problemes al Vilafranca, que divendres a les 12h rebrà la visita del Badalona en un partit transcendental per la permanència. Una derrota suposaria pràcticament l’estocada definitiva.