Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Camerata Penedès presenta El triple de Beethoven

Tempus Trio protagonitzen l’obra cabdal del repertori del compositor alemany

L’Auditori Maria Rosa Juncosa va comptar aquest diumenge del triple concert de Beethoven, de Camerata Penedès, acompanyats per amb uns solistes de luxe: el Tempus Trio. Premiats a concursos com Rising Stars de Berlín i WPTA de Singapore, entre altres.

L’orquestra de cambra resident a l’Auditori Municipal de Vilafranca està formada pels 10 músics que constitueixen la cooperativa i compta amb col·laboradors segons les necessitats artístiques de cada projecte. En aquesta ocasió, un total de 40 músics van pujar a l’escenari per oferir al públic un concert del tot emotiu.

Ernest Martínez, és violinista de Camerata Penedès i explica que des de dimarts passat han estat fent residència a l’equipament municipal vilafranquí, que per ells ja és la seva segona casa. També ens acosta per què és important per ells tocar amb Tempus Trio.

El concert va engegar amb el Preludi per a cordes de la compositora neozelandesa Leonie Holmes, molt reconeguda al seu país per la seva extensa obra així com per la seva implicació en la tasca social i educativa, aproximant la cultura a col·lectius desfavorits i creant un llenguatge musical nou que connecta a través de la música.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: