Dimarts, 30 d'abril de 2024

El Noia no falla en una jornada de sorpreses a la zona alta

Els sadurninencs treien endavant un partit complicat a Alcoi, en una jornada en què Reus i Liceo punxaven.

El Noia va haver de remuntar el gol inicial de Gonzalo Pérez per sortir d’Alcoi amb els tres punts. Bona reacció de l’equip de Pere Varias, que acabaria imposant-se per 3-5.

Gols d’Adrià Ballart, Xavi Costa i Eloi Mitjans en els últims cinc minuts del primer acte servien per situar l’1-3 al descans.

Al minut 11 de la segona, Xavi Costa completava el seu doblet particular amb l’1-4. Ja són 19 gols en aquesta lliga pel d’Amposta.

Marc Grau anotava el segon per l’Alcoi, gol que precedia el cinquè, obra de Martí Gabarró.

Una directa d’Ivan Morales en l’últim minut situava el 3-5 final.

El Noia segueix cinquè a 40 punts, empatat amb el Reus, que perdia per 3-1 contra el Lleida. Per sobre el Liceo, cau al tercer lloc després de la derrota per 6-1 contra el Barça, líder intractable. Abans de la Copa alegria pel Calafell, que guanyava el Sant Cugat per 6-3 i es situa segon amb 45 punts.