Dimarts, 30 d'abril de 2024

El Calafell s’emporta el títol de la Lliga Catalana davant el Noia

Els sadurninencs, entrenats per Jordi Esteva, van caure a la tanda de directes, tot i arribar a guanyar per 1-3 a 11 minuts pel final del partit.

El Noia no ha pogut sumar la segona Lliga Catalana al seu palmarès en caure a la tanda de faltes directes davant el Calafell, a Santa Perpètua de Mogoda.

Eloi Mitjans obria la llauna i el Calafell equilibrava el marcador amb un penal transformat per Sergio Miras.

Pocs segons després de reprendre el joc al segon temps, genialitat de Martí Gabarró davant Gerard Camps. Mitjans feia l’l’1-3 al ’39 aprofitant la directa.

Just després de fer el tercer, blava per Jordi Bargalló que va suposar el 2-3 obra d’Arnau Xaus de falta directa i a poc més de cinc minuts pel final, un llançament llunyà de Miras enviava el partit a la pròrroga.

Després d’una de cinc minuts de temps suplementari sense moure el marcador els verd-i-blancs han superat la tanda de directes definitiva per tan sols un gol que ha valgut un títol.

Dissabte, a les 19:30h tornarà l’OKLliga pels sadurninencs en partit a l’Ateneu contra l’Alcoi.