Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La reurbanització de l’Avinguda Catalunya serà el primer projecte de la segona fase del PIICC

El regidor d’Urbanisme, Francisco Romero, ha explicat que el manteniment de l’avinguda «ja no dona per més» i que el veïnat demanava d’intervenir-hi des de fa temps.

L’espai mantindrà el seu caràcter actual però serà renovat per evitar els problemes que presenta, com el paviment deformat a causa de les arrels dels arbres.

Des que es va urbanitzar tal com la coneixem ara, fa trenta anys, l’Avinguda Catalunya és un vial molt utilitzat com a connector entre el centre i la zona esportiva. La seva reurbanització serà el primer projecte de la segona fase del Pla d’Intervenció Integral al Centre i el Carrer Comerç. Després de l’exposició pública del projecte i la fase informativa, des de l’Ajuntament esperen començar les obres a principis de l’any vinent. Els treballs duraran aproximadament un any i s’intervindrà sobre 3.700 metres quadrats, tota l’avinguda fins a la rotonda del Pla del Diable, amb una inversió d’uns 440.000€. També es renovarà tota la il·luminació amb una inversió de 107.000€, en aquest cas fins a la rotonda de la FECA.

L’Avinguda Catalunya té diferents espècies d’arbres i arbustos que han donat problemes, per això caldrà repensar aquest aspecte quan es faci la reurbanització.

Els treballs a l’Avinguda de Catalunya donaran continuïtat al Pla d’Intervenció Integral en una nova fase i seguiran ampliant la renovació urbana de diferents punts de la vila.

També dins del PIICC aquesta setmana començarà la urbanització dels carrers General Prim i Sant Julià després dels treballs de renovació de la xarxa d’abastament d’aigua.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: