Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’eliminen totes les restriccions, excepte les de l’oci nocturn

Cau l’obligatorietat de presentar el certificat covid per accedir a bars i restaurants, gimnasos o residències. També s’elimina el límit de reunions de 10 persones i es recupera el 100% de l’aforament a la restauració, als comerços i als equipaments esportius i culturals.

A Vilafranca, Cal Bolet i l’Auditori passen del 70% al 100% de l’aforament. De tal manera que al teatre hi podran accedir 386 persones, mentre que l’auditori municipal recupera la capacitat de 480 espectadors.

Des del servei de Cultura avisen que les entrades es continuaran venent, com fins ara, mes a mes. Aquesta és una mesura que els ha facilitat la feina davant de qualsevol canvi de mesura al sector.
El cap del servei de Cultura de l’Ajuntament, Àngel Hom, explica que el nou sistema de venda d’entrades també ho agilitza més.

Hom exposa que la pandèmia ha fet que els espectadors comprin les entrades amb menys antelació i també han notat que se’ls demanava molt per les mesures de seguretat establertes.

Des del sector de la restauració entenen el context de pandèmia, però lamenten ser l’ase dels cops de les restriccions. En el cas de restaurants interiors i més petits, com el restaurant Vilagut de Vilafranca, les limitacions de l’aforament els han condicionat de manera significativa el negoci.
Des del restaurant Vilagut confien que, ara que recuperen l’aforament al 100%, es mantingui.

Els equipaments esportiu també tornen al 100% de l’aforament. Des de l’Estudi Pilates Vilafranca tenen la sensació que amb els canvis costants de les restriccions generen confusió a la gent.
Des d’aquest centre reconeixen també que, en aquest context de pandèmia, tenen força demanda de classes tranquiles i de relaxació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: