Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El turisme rural del Penedès aconsegueix una ocupació de gairebé el 100% pel pont de desembre

Tot i les bones dades, el pont del desembre és complicat al Penedès perquè competeix amb les primeres neus i molts clients de turisme rural tiren cap a altres destinacions.

Les cases de turisme rural del Penedès han mantingut una bona ocupació durant el pont de desembre que, en molts casos ha arribat al 100%. A més, de cara a Nadal i Cap d’any hi ha molt bones sensacions.

Ho explica la presidenta de l’Associació Masies del Penedès Àngèls Monteagudo, qui també destaca que la part negativa és que el turisme estranger no està arribant.

Malgrat les bones xifres, però, l’empitjorament de les dades epidemiològiques del coronavirus ha provocat algunes anul·lacions o ajornaments.
Josep Cuscó és el propietari de Cal Jeroni i Ca la Siona, dos allotjaments situats a Cantallops.

Tot i les bones dades, el pont del desembre és complicat al Penedès perquè competeix amb les primeres neus i molts clients de turisme rural tiren cap a altres destinacions.

Aquests dies, d’altra banda, algunes cases de turisme rural han hagut de començar a aplicar la comprovació del certificat Covid quan disposen d’espais compartits.

Altres cases, com la casa rural La Torre de L’Arboçar, no tenen espais compartits i no han de demanar el certificat als seus clients.

En aquesta casa rural han tingut aquest pont un perfil de clients molt variat i de diverses procedències.

Una altra manera de fer turisme és l’autocaravana o la furgoneta. El Jon Arostegui i la seva parella són de Portugalete, a Biscaia, i han passat uns dies al Penedès.

De moment han gaudit de la seva visita al Penedès i avui tenien previst visitar Vilafranca.

Al Penedès hi ha una xarxa formada per 12 àrees en diferents municipis, entre les quals aquesta de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: