Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Projecte de remodelació dels dos carrers que donen accés a l’escola Jaume Balmes

L’Ajuntament de Sant Martí Sarroca ha presentat públicament el projecte de remodelació dels dos carrers que donen accés a l’entrada principal de l’escola Jaume Balmes.

S’aprofitarà aquesta intervenció per eliminar les barreres arquitectòniques i convertir la zona més segura donant prioritat als vianants, amb una part del tram de plataforma única.

La presentació del projecte va anar a càrrec del seu autor, l’arquitecte Fèlix Belmar López, acompanyat per l’arquitecte municipal, Jordi Galtés, i de tots els membres de l’Equip de Govern.

Va tenir lloc a la Sala Polivalent el passat 7 d’octubre, davant dels veïns que viuen en aquests dos carrers, uns veïns que no hauran de pagar per aquesta remodelació, ja que la totalitat del finançament es repartirà entre la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Sant Martí Sarroca. El projecte final ascendeix a 720.000€, dels que 550.000€ són procedents de subvencions.

El pressupost final s’ha incrementat en 65.000 euros, perquè s’ha trobat la canalització del clavegueram d’aquesta zona en molt mal estat i s’aprofitaran les obres per reparar-la.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: