Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC, CUP i VeC van seguir el ple municipal junts des de l’Escorxador

Asseguren que no és de rebut continuar fent plens telemàtics quan les restriccions actuals permeten que es duguin a terme de forma presencial.

Davant la negativa de l’equip de govern de celebrar el ple de setembre de forma presencial, tal com s’havien compromès al ple de juliol, els regidors d’Esquerra Republicana, CUP i Vilafranca en Comú es van reunir per seguir de forma conjunta i presencial el ple municipal. Asseguren que no és de rebut continuar fent plens telemàtics quan les restriccions actuals permeten que es duguin a terme de forma presencial. Asseguren que hi ha prou espais a la vila per acollir el ple, lamenten l’incompliment del compromís, i consideren que s’atempta contra els drets de la ciutadania.
Aixó, doncs, el Ple va començar amb l’explicació dels regidors d’ERC, CUP i VeC de perquè es trobaven junts en una sala de l’Escorxador, participant telemàticament en la sessió. L’alcalde, Pere Regull, explicava que el saló de sessions no reuneix encara les condicions per garantir una seguretat per la Covid-19 i apuntava que s’han mirat altres alternatives.
Pere Regull va assenyalar que es continuaran buscant alternatives, però va recordar que altres ajuntaments similars, com pot ser el de Vilanova, encara mantenen també les sessions telemàtiques.

Ple

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: