Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Rotary ha celebrat el concert solidari i ja pensa en recuperar la Nit Solidària l’any vinent

Aquest diumenge el Rotary Club de Vilafranca celebrava un Concert Solidari a benefici de Càrites, esgotant les entrades, amb un aforament del 50% com a mesura preventiva per la Covid.

Cada primer divendres del mes de juny el Rotary organitzava la Nit Solidària a benefici d’algunes entitats socials, però ni l’any passat ni aquest ha estat possible. Per això enguany van pensar en organitzar un concert solidari.
En els parlaments la representant de Càritas, Paquita Pasqual, va agrair l’aportació i va recordar que amb la pandèmia han augmentat les necessitats socials a Vilafranca i al Penedès.
Des dels Rotary ja pensen en poder recuperar la Nit Solidària l’any vinent.
A l’Auditori de Vilafranca es va poder escoltar el tenor Jorge Armando Jasso, la pianista Elizaveta Mironova i la soprano Sylvia Rovira.
Els músics van interpretar una selecció d’òperes i sarsueles molt conegudes d’artistes com Verdi, Puccini, Donizetti, Pau Casals o Rafael Martinez Valls. Aquesta primera edició del Concert Solidari del Rotary Club de Vilafranca comptava amb el patrocini de La Caixa i l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: