Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El PFI-PTT de mecànica i pintura acaba el curs lliurant bicicletes a la cooperativa Actua

Els joves participants en aquest projecte han aprés nocions bàsiques de mecànica i pintura, i des d’aquí poden fer el pas a cicles formatius que els permetin ampliar la seva formació.

Dilluns al migdia al pati de l’Institut Alt Penedès es feia la clausura del curs per aquests alumnes. Els participants en aquest programa han aprés les nocions bàsiques de mecànica i pintura, i ho han aplicat condicionant aquestes bicicletes que s’han lliurat a la cooperativa Actua.

Tant des de la direcció del centre, com des de la regidoria d’Educació de l’Ajuntament de Vilafranca es valora de manera molt positiva el projecte, i les noves oportunitats que ofereix als seus participants, ja que els obre la porta a continuar estudiant accedint a cicles formatius

Xell Montserrat, regidora d’Educació, remarcava la importància d’oferir aquestes eines a aquest col·lectiu, i demanava a la Generalitat que continuï mantenint aquests programes.

Els Programes de Formació i Inserció-Pla de Transició al Treball PFI-PTT es duen a terme mitjançant la cooperació entre el Departament d’Ensenyament de la Generalitat i l’Ajuntament. De cara al proper curs, l’Institut Alt Penedès oferirà només dos dels quatre PTT que tenia fins ara.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: