Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La comunicació a les xarxes socials obre la formació per a entitats ‘Obre’t portes’

La comunicació a les xarxes socials obre la formació per a entitats ‘Obre’t portes’

L’Ajuntament organitza formacions adreçades a les entitats de la Vila dins el cicle ‘Obre’t portes’. Aquesta primera se centrarà en la comunicació, però es faran noves sessions sobre altres matèries.

En aquesta edició es vol incidir en la cura de les persones que formen les entitats, així com en la difusió i la sensibilització del treball que realitzen les entitats de la Vila.

La primera formació d’aquest cicle, que comença aquest mes de maig, és el curs ‘Com comunicar i sensibilitzar a les xarxes socials’. El curs té per objectiu potenciar la comunicació de les entitats. Es parlarà de què es comunicar, com es pot comunicar, com s’ha de comunicar i quines eines són adequades. També s’explicarà el funcionament i la funcionalitat de les diferents xarxes socials, així com els seus avantatges i desavantatges. El curs donarà les claus, per realitzar una bona campanya de comunicació i sensibilització, evitant els principals errors que es poden cometre a l’hora de pensar-la i executar-la. La formació, en format virtual, tindrà una durada de 8 hores i es realitzarà els dies 12, 19 i 26 de maig i el 2 de juny, de 10 del matí a 12 del migdia.

Les entitats interessades poden fer les inscripcions fins al dia 7 de maig, a les adreces electròniques o .

En els propers mesos s’aniran anunciant noves sessions formatives del cicle ‘Obre’t portes 2021’ en altres matèries relacionades amb l’associacionisme.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: