Dimarts, 30 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Camerata Penedès ha obert la temporada a Vilafranca amb el concert ‘Imatges’

El programa comptava amb les obres ‘Tres Postals’, del compositor Xavier Montsalvatge, ‘Bachianas Brasileiras’ d’Heitor Villa-Lobos i ‘Cuatro estaciones porteñas’ d’Astor Piazolla.

La Camerata Penedès, l’orquestra resident de l’Auditori de Vilafranca, va oferir diumenge al vespre el concert ‘Imatges’, iniciant d’aquesta manera la temporada d’espectacles de febrer a juny i dins el cicle Com a Casa, en el qual el Servei de Cultura aposta en la seva programació pel talent artístic que tenim més a prop.
El programa comptava amb les obres ‘Tres Postals’, del compositor Xavier Montsalvatge, ‘Bachianas Brasileiras’ d’Heitor Villa-Lobos i ‘Cuatro estaciones porteñas’ d’Astor Piazolla. Una de les violinistes de la Camerata, Sara Balasch, qualificava l’obra de Piazzola d’impactant.

Les tres partitures dels tres compositors comparteixen la voluntat d’evocar-nos imatges d’altres indrets, de fer-nos viatjar a través de la música i enviar-nos una postal on recollir totes les sensacions produïdes pel paisatge acabat de descobrir.
L’integrant de la Camerata Javier Gonzalez manifestava, minuts abans de l’inici del concert, que la situació és estranya a causa de la pandèmia.

La següent proposta musical de la Camerata Penedès a l’Auditori de Vilafranca serà ‘La Quarta de Mahler’ el proper 18 d’abril.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: